Schuldhulpmaatje

Almelo / Tubbergen

Het goede doel dat de meeste stemmen heeft ontvangen tijdens een speciale actie van de ChristenUnie Almelo is SchuldHulpMaatje. De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje helpen mensen en gezinnen die in financiële problemen zijn geraakt met het op orde brengen van hun financiën en administratie.

  SchuldHulpMaatje ontvangt op maandag 10 maart een cheque ter waarde van € 500 

carolawouter 

Carola Schouten                    Wouter Teeuw

ChristenUnie 2e Kamer          ChristenUnie Almelo

De ChristenUnie Almelo besteedt met deze actie, waarbij gestemd kon worden op 8 goede doelen, een groot deel van het campagnebudget aan het goede doel, omdat zij gelooft in een leefbare samenleving die mede gevormd wordt door maatschappelijk betrokken organisaties en initiatieven.

 

De cheque wordt overhandigd door Carola Schouten, lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie. Zij brengt maandag 10 maart een bezoek aan Almelo. Schouten is sinds 2011 lid van de Tweede Kamer en voert het woord inzake Hoger Onderwijs, Justitie, Economie en Innovatie, Financiën en Pensioenen. In Almelo brengt Schouten onder meer een bezoek aan het LifeCenter, SchuldHulpMaatje en multiculturele thuiszorgorganisatie De Witte Tulp.